Healing, voetreflex, meditatie en ontspanning

praktijk

Bij healing werk ik met mijn handen op je kleding en/of in je aura.

Ik behandel zo je aura en chakra’s waarbij geblokkeerde energie weer kan gaan stromen. Dit kan harmoniserend werken op je lichaam, ziel en geest. Tijdens de healing kun je bijvoorbeeld voelen dat je er lekker warm van wordt. Je kunt er ook lekker van ontspannen. Je kunt merken dat je na een behandeling lekkerder in je vel zit, meer zelfverzekerd bent, of bijvoorbeeld meer in je kracht staat. Het kan je helpen bij het loslaten, of accepteren van wat er bij jou speelt in je leven op dit moment.

Soms combineer ik je behandeling met voetreflexzonetherapie, uiteraard altijd in overleg met jou. Door de reflexzones op je voet te activeren of sederen kunnen de organen in je lichaam geactiveerd of gekalmeerd worden. Afvalstoffen kunnen loskomen, waarna je je weer fitter kunt voelen. Een voetreflexmassage kan heel ontspannend werken, soms val je er zelfs van in slaap!

Tijdens een healing kan ik geleide meditatie gebruiken, waarbij je kunt ervaren dat je meer rust vindt in je hoofd en in je lichaam. Omdat je dit gevoel al tijdens de healing ervaren hebt, kun je thuis met de tips die ik je meegeef, hiermee oefenen. Hierdoor krijg je zelf meer invloed op hoe je je voelt.

Ook kan ik je tijdens een healing ontspanningsoefeningen aanreiken, waarbij je ervaart dat je je gevoel kunt veranderen. Dit kan zijn door middel van ademhalingsoefeningen of door het aan- en ontspannen van bepaalde spiergroepen. Omdat je dit gevoel al tijdens de healing ervaren hebt, kun je thuis met de tips die ik je meegeef, hiermee oefenen. Hierdoor krijg je zelf meer invloed op hoe je je voelt.

Stervensbegeleiding en rouwverwerking

Wanneer jij of je naaste niet meer beter kan worden, kan dit leiden tot spanning in je lichaam en veranderde emoties. Alles is ineens anders. Iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om. Het kan fijn zijn om hulp te krijgen. Een healing kan je helpen bij het loslaten van spanning en het kan helpen bij het leren omgaan met de veranderingen die er zijn of nog gaan komen.

Ik heb ervaring met het healen van mensen die terminaal waren. Ik ben dankbaar dat ik naast hen mocht staan in deze bijzondere levensfase.

Een healing duurt een uur.

“De ontmoetingen met Hiltje waren helend; zuiver en gelijkwaardig. Ze nam de tijd en bleef dichtbij, op weg naar de kern van mijn verhaal” Hannie Roefs

Begin dit jaar werd ik overvallen door een depressie. Te veel gewerkt, weinig slaap, veel stress. Met als gevolg angstig, rusteloosheid en vermoeid. Ik moest op hele korte termijn professionele hulp hebben, want ik kon dit zeker niet alleen. Psychische hulp duurt maanden. Een collega wees mij op de site “hiltjeheeltje”. Ik heb meteen contact gezocht met Hiltje. Vanaf moment 1 was ik op mijn gemak. De eerste sessies zorgden ervoor dat ik de avond en de nacht ontspannen was en goed sliep. Na elke sessie voelde ik mij beter. Na tien sessies voelde ik mij zo goed dat Hiltje en ik besloten om “voorlopig” te stoppen met de behandeling. Hiltjeheetje, 100% waarheid. Hiltje ontzettend bedankt voor al je hulp in een voor mij moeilijke en bijzondere tijd.” Arjan Klomp, 50 jaar, woonachtig in Lunteren.