Hiltje

hiltje

Ik ben Hiltje Oosting en ben afgestudeerd als A.A.-accountant. Ik werk  in een grote fysiotherapiepraktijk waarbij ik verantwoordelijk ben voor de complete administratie en financiële verslaglegging.

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters. Mijn derde kind bleek een progressieve stofwisselingsziekte te hebben. Ik masseerde zijn voetjes elke dag en mijn intuïtie ontwikkelde sterk in die tijd. Zo sterk dat ik er graag meer mee wilde doen na zijn overlijden in 2004. Ik heb me daarom zo’n 10 jaar op H.B.O.-niveau verder geschoold in:

- voetreflexzonetherapie (Sonnevelt Opleidingen B.V., Zaltbommel)

- medische basiskennis (Total Health, Breda)

- Intuïtieve ontwikkeling, Healing, Reading en Lightworker (Mens en Intuïtie, Amersfoort)

Daarnaast volg ik jaarlijks bijscholingen, waaronder medische, en volg ik intervisie. Met name een meerdaagse bijscholing in Sjamanisme vond ik erg leuk. Ik vind het heel fijn en inspirerend om met collega-therapeuten bij te leren in mijn vakgebied.

Mijn kwaliteit is dat ik heel goed kan waarnemen en voelen. Daar maak ik gebruik van bij mijn healings en readings. Ik vertaal helder naar jou wat ik ervaar, jij maakt zelf de vertaalslag wat dat  betekent voor jou. Samen werken wij op deze manier aan jouw herstel. Mijn insteek daarbij is dat jij zo snel als kan het weer zelf kan, los kan laten wat losgelaten mag worden, accepteren kan van dat wat er is. Ik loop een stukje mee op jouw pad…..en ik doe dat met veel plezier en liefde!